Tarifa færge

Kort

Bestil tilbud

Tarifa Ruter

Bestil en færge til Tarifa med AFerry. Færger til Tarifa, i Spanien, er tilgængelige fra Marokko. Du kan tage en færge til Tarifa fra Tanger.

Tarifa Færgeselskaber

Færger til og fra Tarifa drives af FRS og Inter Shipping. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Tarifa, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Tarifa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Algeciras for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Tarifa færger med FRS og Inter Shipping er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Tarifa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Tarifa færgehavn
  • Tarifa færgehavn
  • Tarifa færgehavn

Om Tarifa

Tarifa er Europas og Spaniens sydligste havn. Tarifa færgehavnen ligger i hjertet af denne charmerende by, og tilbyder færge til Marokko. Selv om Tarifa har undslippet masseturisme, er det stadig et populært rejsemål, især med windsurfere, der kommer til Tarifa for at opleve de stærke fremherskende vinde fra Atlanterhavet. Der er masser at lave i Tarifa, herunder mountainbiking, surfing, fiskeri, vandreture og dykning. Tarifa har også meget at byde på, når solen går ned, med mange barer, restauranter og et pulserende natteliv.

Tarifa kan prale af 10 km hvide sandstrande og uberort landskab og er et ideelt sted for dem der onsker at komme væk fra det hele og slappe af. Tarifa gamle bydel er også en af Tarifa hovedattraktioner; De smalle brostensbelagte gader og bymure giver en smuk ramme for at tage en tur. Andre seværdigheder værd at se i Tarifa omfatter det arabiske slot Guzman Bueno, der stammer fra 960 A.D .; den storslåede kirke San Matéo og La Alameda haverne.

Tarifa - Rutekort

se kort

Havneadresser

FRS

29 Calle de Guzman, 11380 Tarifa, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!