Tanger Med Færger

 • Sammenlign tider og priser for Tanger Med

  Find de bedste priser på AFerry

 • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

  Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Tanger Med Færger - Priser fra 1 582 DKK

Bestil en færge til Tanger Med med AFerry. Færger til Tanger Med, i Marokko, er tilgængelige fra Frankri, Italien og Spanien. Du kan tage en færge til Tanger Med fra Algeciras, Barcelona, Genoa, Malaga, Savona og Sète.

Tanger Med Færgeselskaber

Færger til og fra Tanger Med drives af AML, Balearia, FRS, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, Inter Shipping og Trasmediterranea. Fordi 7 færgeselskaber opererer ind og ud af Tanger Med, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Tanger Med, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Al Hoceima, Ceuta og Melilla for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med AML og andre virksomheder, der opererer til og fra Tanger Med er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Tanger Med bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tanger Med Ruter

 • Algeciras til Tanger Med / Tanger Med til Algeciras
  3 krydsninger dagligt
  3 hr 30 min.
  Søg
 • Algeciras til Tanger Med / Tanger Med til Algeciras
  6 krydsninger dagligt
  1 hr 30 min.
  Søg
 • Barcelona til Tanger Med / Tanger Med til Barcelona
  2 krydsninger ugentligt
  27 hr 45 min.
  Søg
 • Genoa til Tanger Med / Tanger Med til Genoa
  1 krydsninger ugentligt
  47 hr 45 min.
  Søg
 • 1 krydsninger ugentligt
  39 hr 45 min.
  Søg
 • Barcelona til Tanger Med / Tanger Med til Barcelona
  1 krydsninger ugentligt
  28 hr
  Søg
 • 1 krydsninger ugentligt
  48 hr 30 min.
  Søg
 • Algeciras til Tanger Med / Tanger Med til Algeciras
  3 krydsninger dagligt
  1 hr 30 min.
  Søg

Om Tangier

Tanger havn er den næststorste havn i Marokko efter Casablanca. Der er planer om at bygge en ny havn på Atlanterhavskysten, Tanger Atlantique (en lasthavn). Dette vil blive finansieret af den private sektor. Den nuværende havn i Tanger vil da hovedsagelig blive brugt til passagertransport.

I den forste halvdel af det 20. århundrede var Tangier et elegant feriested ved Middelhavet. Det var en international by med egne love og administration og desuden et farverigt fællesskab af eksiler, emigranter og flygtninge.

Tanger faciliteter

Afstigning i Tanger (Tanger) kan tage lidt tid. Lange koer til paskontrol og told sikrer forsinkelser. Sorg for at du stempler dit pas om bord på færgen og hent dit landingskort. Når du ankommer land og skik, kommer du ind i terminalbygningen. I terminalen er der et valutavekslingskontor, og uden for terminalbygningen finder du en gren af Banque Populaire. Begge sælger Dirhams til en gennemsnitlig pris og accepterer de fleste valutaer og rejsendes checks. Hvis du onsker at hæve kontanter med dit kreditkort eller ved en pengeautomat, skal du besoge en bank i byen.

Tjernens centrum ligger inden for gåafstand af færgehavnen. Alternativt kan du tage en taxa til byens centrum.

Tangier retninger

Tog ankommer og afgår fra Tanger Morora station på omkring 4 km fra færgehavnen på kanten fra byen. Her finder du også en taxa stativ. Generelt busserne fra storre byer til busstationen Gare Routiere Tanger, syd for Ville Nouvelle. CTM giver busforbindelser fra / til Rabat, Casablanca, Fes, Marrakech og andre storre byer. Nogle busser lober fra Gare Routiere til færgehavnen.

Tanger Med - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!