Tanger færge

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Tanger med AFerry. Færger til Tanger, i Marokko, er tilgængelige fra Spanien. Du kan tage en færge til Tanger fra Tarifa.

Tanger Færgeselskaber

Færger til og fra Tanger drives af FRS og Inter Shipping. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Tanger, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Tanger, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ceuta og Tanger Med for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Tanger færger med FRS og Inter Shipping er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Tanger bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Tanger færgehavn
  • Tanger færgehavn
  • Tanger færgehavn

Om Tanger Med

Tanger Med-porten er placeret på et punkt, hvor afstanden mellem Europa og Afrika er kortest, kun 14Km. Denne enorme havne kompleks er ideel til alle færgeruter til og fra Tanger, og mange færgeselskaber, der i ojeblikket opererer fra den gamle Tanger havn, vil flytte til Tanger Med havnehus 9 kajer, moderne havneanlæg og infrastruktur sammen med enorme parkeringspladser. Beliggende på modestedet i Middelhavet og Atlanterhavet, er denne havn indstillet til at blive den mest populære havn i Middelhavet.

Tanger - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!