Tallinn færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tallinn Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Tallinn med AFerry. Færger til Tallinn, i Estonien, er tilgængelige fra Åland og Sverige. Du kan tage en færge til Tallinn fra Helsinki, Mariehamn og Stockholm.

Tallinn Færgeselskaber

Færger til og fra Tallinn drives af Eckerö Line, Tallink Silja og Viking Line. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Tallinn, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Tallinn, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Paldiski for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Tallinn færger med Eckerö Line, Tallink Silja og Viking Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Tallinn bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Tallinn færgehavn
  • Tallinn færgehavn
  • Tallinn færgehavn

Om Tallinn

Tallinn færgehavn ligger på Finske Bugt, på Estlands nordkyst. Tallinn er Estlands hovedstad. Tallinns færgehavn er den storste og hurtigst voksende last- og passagerskib, ikke kun i Estland, men også i det omkringliggende baltiske område. Selv om den estiske civilisation er meget gammel, har regionen sjældent eksisteret som en selvstændig stat. I hele Tallinns tumultfulde fortid har byen ændret hænder mange gange - fra de oprindelige estonierne, til danskerne, hanansforbundet, de teutoniske riddere, svenskerne, russerne og tyskerne.

En række af erobrere efterladt deres mærker på Tallinn by; de konstruerede fæstninger og katedraler for at tjene deres interesser i Estland. I dag kan besogende vandre gennem Tallinn og spore hele Ostersoregionens historie.

Områder som Toompea, Nedre by, Kadriorg og Pirita er de ældre områder af værd at udforske for deres arkitektoniske overflod. Denne del af Tallinn er anerkendt af UNESCO som verdensarvssted. Du kan kobe "Tallinn Card" fra det lokale turistkontor, som giver indehaveren adgang til gratis lokal offentlig transport og adgang til de fleste attraktioner.

Tallinn - Rutekort

se kort

Havneadresser

Eckerö Line

Passenger Harbour, A - Terminal, Harbour 25 - 2, Tallinn, Estonia

St Peter Line

Passenger Terminal A, Sadama 25/2 15051, Tallinn, Estonia

Tallink Silja

Tallinn D - Terminal, Lootsi 13, Tallinn, 10151, Estonia

Viking Line

Viking Line terminal A - B, AS Tallinna Sadam, Sadama 25, 15051, Estonia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!