Tallink Silja Line

Kort

Bestil tilbud

Med AFerry.dk kan du booke Tallink Silja Line færger til Helsinki, Stockholm, Tallinn og mange andre spændende destinationer! Tallink Silja Line er et af europas førende færgeselskaber, som tilbyder cruise-style færgeoverfarter over Østersøen. AFerry.dk har altid billige Tallink billetter og viser altid de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle Tallink ruter, de seneste priser og afgange.

Tallink har 18 moderne passagerskibe, som tilbyder en lang række faciliteter ombord. Blandt andet finder du på de længere overfarter restauranter, barer, diskoteker, lounges, internetadgang, TV, butikker, legearealer for børn og meget andet, der vil gøre din rejse endnu bedre! Faktisk er færgerne indrettet som små feriecentrer, som vil give dig en uforglemmelig oplevelse! Af siddepladser og kahytter er der nok at vælge imellem - book en plads i en af de mange lounges på korte overfarter eller vælg alt fra budget til luksus kahytter på længere ture.

Tallink Silja Line sejler dig til de mest fantastiske hovedstæder! Helsinki, Riga, Tallinn og Stockholm byder velkommen så snart du stiger af færgen. Derudover kan du med rederiet sejle til de smukke Åland øer, hvor du kan opleve en unik natur.

Oversigt

Ruter:
22
Korteste krydsning:
Helsinki - Tallinn
2 hr
Mest populære rute:

Tallink Ferries Ruter

Tilbud

  • Book færger til Finland, Sverige, Letland og Estland
  • Book færger til Finland, Sverige, Letland og Estland

video

Tallink Ferries YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!