Syros færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Syros Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Syros med AFerry. Du kan bruge Syros til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til De Dodekanesiske øer, Grækenland og Nordost-ægæiske Oer. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Syros til Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Serifos, Sifnos og Tinos mens færger væk fra De Kykladiske oer sejle til Karlovassi, Patmos og Piraeus.

Syros Færgeselskaber

Færger til og fra Syros drives af Blue Star Ferries og Hellenic Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Syros, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Syros, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Syros færger med Blue Star Ferries og Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Syros bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Syros færgehavn
  • Syros færgehavn
  • Syros færgehavn

Om Syros

Syros er en af de græske cyklades oer i Det Ægæiske Hav. Syros har meget at tilbyde den besogende, fra sandstrande til fantastisk arkitektur. Syros er et af de mindre kendte Cyclades oer, og tilbyder besogende en oplevelse af typisk cycladisk kultur og tradition. Den storste by på Syros er Ermoupolis, ost for oen. Ermoupolis er en populær by med en havn, der er foret med små caféer, barer og restauranter skygget af palmetræer. Ermoupolis er hjemsted for Miaouli-pladsen, som er en af de smukkeste pladser i Grækenland. Ermoupolis har også mange storslåede kirker, herunder kirkerne Agios Nikolaos og Metamorphosis. Ting at lave i Ermoupolis er at besoge det arkæologiske museum.

Byen Ano Syros er oens anden by. Ano Syros blev bygget af venetianerne i begyndelsen af 1200-tallet og opretholder en middelalderlig atmosfære med smalle gader og marmor trin.

Syros har også mange smukke strande; Stranden i Magas Gialos og Galissas er særligt populære.

Syros - Rutekort

se kort

Havneadresser

Aegean Speed Lines

Akti Ethnikis Antistaseos, Ermoupoli 84100, Greece

Blue Star Ferries

Limani Petrou Ralli, 84100 Syros, Greece

Blue Star Ferries

Limani Petrou Ralli, 84100 Syros, Greece

Hellenic Seaways

Limani Petrou Ralli, 84100, Syros, Greece

Sea Jets

Limani Petrou Ralli, 84100, Syros, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!