Symi færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Symi Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Symi med AFerry. Du kan bruge Symi til at tage færger omkring De Dodekanesiske øer og også til . Indenlandske tjenester i De Dodekanesiske øer er tilgængelige fra Symi til Kos, Leros, Nisyros, Patmos og Rhodes mens færger væk fra De Dodekanesiske øer sejle til Piraeus.

Symi Færgeselskaber

Færger til og fra Symi drives af Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Symi, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Symi, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Symi færger med Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Symi bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Symi færgehavn
  • Symi færgehavn
  • Symi færgehavn

Om Symi

Symi er hjemsted for det beromte kloster af Ærkeenglen Michael, et 18. århundredes kloster, der sidder oven på Panormitis-toppen.

Symi er også vært for Symi-festivalen , fra juli til september hvert år. Symi festivalen tiltrækker forende græske kunstnere af musik, dans og teater og er populær blandt både lokalbefolkningen og turisterne.

Symi - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!