Swinoujscie færge

Kort

Bestil tilbud

Swinoujscie Ruter

Bestil en færge til Swinoujscie med AFerry. Færger til Swinoujscie, i Polen, er tilgængelige fra Bornholm og Sverige. Du kan tage en færge til Swinoujscie fra Ronne, Trelleborg og Ystad.

Swinoujscie Færgeselskaber

Færger til og fra Swinoujscie drives af Polferries, TT-Line og Unity Line. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Swinoujscie, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Swinoujscie, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Gdansk og Gdynia for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Swinoujscie færger med Polferries, TT-Line og Unity Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Swinoujscie bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Swinoujscie færgehavn
  • Swinoujscie færgehavn
  • Swinoujscie færgehavn

Om Swinoujscie

Swinoujscie (der betyder "udgangen af Swina") er beliggende i det nordvestlige Polen ved mundingen af floden Swina, der åbner ind i Ostersoen. Swinoujscie er hovedsagelig beliggende på oerne Uznam, Wolin og Karsibor i modsætning til enhver anden polsk by. Oen Uznam er byens vigtigste turisto, der er kendt for fashionable kurbade og badebyer, herunder saltkilder og terapeutiske mudderbad.

Hvis du tager en færge fra Swinoujscie, kan du besoge den fantastiske spa-park, som er 170 år gamle, en neot Gothic "Stella Maris" kirke beromt for sine maleriske glasmosaiker, det hojeste fyr på Ostersoen og mange andre fine resorts spredt over byens oer.

Swinoujscie - Rutekort

se kort

Havneadresser

Polferries

Dworcowa 1, 72-606, Swinoujscie, Poland

TT-Line

Ul. Duñska, 272-600 Swinoujscie, Poland

Unity Line

Dworcowa 1, 72-606, Swinoujscie, Poland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!