Suruga Bay Færger

Suruga Bay Ferries
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Du kan på denne side booke færgen til det berømte Suruga Bay i Japan. Rederiets færge Fuji kan rumme op til 450 passagerer og 54 biler. Med AFerry.dk får du altid de billigste priser!

Oversigt

Check-in Information

Check in senest 20 minutter før afgang

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

Suruga Bay Ferries Ruter

  • Tag færgen mellem Toi og Shimizu i Japan
  • Tag færgen mellem Toi og Shimizu i Japan

  Ombord på Suruga Bay færger

  Om bord på Fuji med Suruga Bay, vil du finde masser af siddepladser og borde til rådighed for dig til at slappe af på din rejse. Alternativt er der masser af plads på dækket, hvor du kan nyde en smuk udsigt af Suruga Bay, som bl.a. omfatter Mount Fuji og Isu halvøen.


  Om Suruga Bay Færger

  Suruga Bay Færger's flåde består af et enkelt skib, Fuji, der har en buffetrestaurant, masser af siddepladser samt en fantastisk udsigt fra dækket.

  Suruga Bay har en gratis bus service, som kører fra JR Shimizu station (East exit) til havnen. Den afgår 30 minutter før færgens afgang og tager cirka 10 minutter. Der er også en gratis tjeneste i den anden retnings, som går fra havnen til togstationen.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!