Superfast Ferries

Superfast Ferries Rosyth
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Superfast færger til Ancona, Bari, Corfu, Igoumenitsa og Patras. Superfast Ferries er et stort græsk selskab og har nogle af de hurtigste færger i Europa. AFerry.dk har altid billige Superfast Ferries billetter og viser altid alle de seneste tilbud. Nedenfor kan du se de seneste Superfast Ferries priser og afgange.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er mindst 2 timer før afgang på alle ruter, bortset fra campingvogne og lign. på de adriatiske ruter, hvor check-in er mindst 3 timer før afgang.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

Superfast Ferries Rosyth Ruter

  • Book færger til Grækenland og Italien
  • Book færger til Grækenland og Italien

  Ombord Superfast Ferries

  Superfast Ferries startede i 1995 og har nu fire moderne air-conditioned skibe. Ombord Superfast færgerne finder du en lang række faciliteter, såsom et stort udvalg af behagelige sæder og kahytter. Du finder derudover restauranter, barer og om sommeren er der mulighed for en dukkert i swimmingpoolen på dækket.

  Du kan nu bestille Camping Ombord med AFerry.dk Dette er en fantastisk mulighed til at spare penge, da du har mulighed for at bruge din campingvogn eller autocamper ombord. Dette gør du ikke behøver bruge penge på en kahyt og for at gøre det endnu bedre, kan du gratis bruge elektricitet, toilet og bad.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!