Stromness færge

Kort

Bestil tilbud

Stromness Ruter

Bestil en færge til Stromness med AFerry. Færger til Stromness, i Orkneyøerne, er tilgængelige fra Skotland. Du kan tage en færge til Stromness fra Scrabster.

Stromness Færgeselskaber

Færger til og fra Stromness drives af NorthLink. Når du leder efter en færge til Stromness, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som St Margarets Hope for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Stromness færger med NorthLink er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Stromness bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Stromness færgehavn
  • Stromness færgehavn
  • Stromness færgehavn

Om Stromness

Stromness Ferry Port ligger på den sydlige del af Orkney-kysten og er den næststorste by på Orkneyoerne. Stromness havn er længe blevet etableret som en havn, der blev vigtigere, da England var i krig med Frankrig i slutningen af det 17. århundrede. Byen Stromness er centreret omkring hovedgaden med smalle gyder, der forgrener det. For at lære mere om Stromness og dens havnebesog kan man besoge Stromness Museum, der illustrerer byens historie og dens fauna. Stromness har også en golfbane, der byder gæsterne velkommen, hverdagsmorgen og eftermiddage er normalt tilgængelige i weekenderne at blive travlt under klubkonkurrencer.

Stromness - Rutekort

se kort

Havneadresser

NorthLink

Ferry Road, KW16 3BH, Orkney Islands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!