Stromboli færge

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Stromboli med AFerry. Du kan bruge Stromboli til at tage færger omkring De Æoliske oer og også til Italien og Sicilien. Indenlandske tjenester i De Æoliske oer er tilgængelige fra Stromboli til Lipari og Vulcano mens færger væk fra De Æoliske oer sejle til Milazzo og Napoli.

Stromboli Færgeselskaber

Færger til og fra Stromboli drives af Liberty Lines, Siremar og SNAV. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Stromboli, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Stromboli, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Stromboli færger med Liberty Lines, Siremar og SNAV er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Stromboli bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Stromboli færgehavn
  • Stromboli færgehavn
  • Stromboli færgehavn

Om Stromboli

Stromboli er en lille og smuk o og indeholder en af de tre aktive vulkaner i Italien. Strombolis vulkan står ca. 900m hojt over havets overflade, men stiger i alt over 2.000m fra havbunden. Stromboli Ferry Port er beliggende på den lille o Stromboli i Tyrrhenhavet. Det ligger langs den nordlige kyst af Sicilien, Italien og en del af De Eoliske Oer.

Stromboli - Rutekort

se kort

Havneadresser

SNAV

Molo Scari , I - 98050 Stromboli , Italy

Liberty Lines

, 98050 Stromboli ME, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!