Stromstad færge

Kort

Bestil tilbud

Stromstad Ruter

Bestil en færge til Stromstad med AFerry. Færger til Stromstad, i Sverige, er tilgængelige fra Norge. Du kan tage en færge til Stromstad fra Sandefjord.

Stromstad Færgeselskaber

Færger til og fra Stromstad drives af Color Line og Fjord Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Stromstad, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Stromstad, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Stromstad færger med Color Line og Fjord Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Stromstad bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Stromstad færgehavn
  • Stromstad færgehavn
  • Stromstad færgehavn

Om Stromstad

Stromstad er en by i det vestlige Sverige. Stormstad er en fiskerby, der er populær blandt turister på grund af de mange historiske steder i området; Stromstad er hjemsted for en række forhistoriske monumenter, herunder Blomsholms stenskib, fra den tidlige jernalder (1050-500 A.D.).

Der er masser at lave i Stromstad; Byen har mange attraktioner såsom Stromstad Museum, som kroniker lokalhistorie; EkoPark, hvor besogende kan lære om energi og genbrug; og Bukta, et gammelt område af byen med nogle smukt bevarede huse fra begyndelsen af det 18. århundrede. Stromstad færgehavn ligger kun få minutters gang fra centrum af Stromstad, og er tæt på banegården og byens mange attraktioner og faciliteter.

Stromstad - Rutekort

se kort

Havneadresser

Fjord Line

Torskholmen, Strömstad, 452 31 , Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!