Stockholm - Tallinn færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 7 krydsninger ugentligt
    16 hr 45 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Stockholm til Tallinn færger forbinder Sverige og Estonien med Tallink Silja. Udover at sammenligne priser og tider for Stockholm til Tallinn, viser vi også resultater for Kapellskar til Paldiski for at hjælpe dig med at komme fra Sverige til Estonien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste afgange mellem Stockholm og Tallinn. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Tilbud

Sådan booker du

Sammenligning priser på ruter fra Stockholm til Tallinn ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem. Alternativt kan du booke en Stockholm - Tallinn overfart ved hjælp af vores "book på rute" system. Vælg en rute, angiv øvrige rejseoplysninger, klik på "Søgning" og book en Stockholm - Tallinn færgeoverfart online med AFerry.dk i dag.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!