Stockholm - Mariehamn færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • 2 krydsninger dagligt
  6 hr 25 min.
  Få Pris
 • 2 krydsninger dagligt
  5 hr 25 min.
  Få Pris

Alternative Ruter

 • 2 krydsninger dagligt
  2 hr 15 min.
  Få Pris
 • Stockholm - Langnas
  6 krydsninger ugentligt
  7 hr 15 min.
  Få Pris

Stockholm til Mariehamn færger forbinder Sverige og Åland med Tallink Silja og Viking Line. Udover at sammenligne priser og tider for Stockholm til Mariehamn, viser vi også resultater for Kapellskar til Mariehamn for at hjælpe dig med at komme fra Sverige til Åland til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Stockholm og Mariehamn. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Stockholm til Mariehamn - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Stockholm til Mariehamn rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!