Stockholm færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Stockholm Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Stockholm med AFerry. Færger til Stockholm, i Sverige, er tilgængelige fra Åland, Estonien, Finland og Letland. Du kan tage en færge til Stockholm fra Helsinki, Langnas, Mariehamn, Riga, Tallinn og Turku.

Stockholm Færgeselskaber

Færger til og fra Stockholm drives af Tallink Silja og Viking Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Stockholm, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Stockholm, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Kapellskar og Langnas for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Stockholm færger med Tallink Silja og Viking Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Stockholm bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Stockholm færgehavn
  • Stockholm færgehavn
  • Stockholm færgehavn

Om Stockholm

Stockholm, Sveriges hovedstad, består af 14 små øer, der hver især adskiller sig i karakter og humør, fra det eksklusive Östermalm og bohemeagtige Södermalm til den historiske Gamla Stan. Stockholm er ofte omtalt som 'Nordens Venedig ", med dens smukke øer og 52 broer. Stockholm er også anset for at være hovedstad i Skandinavien, og er et populært turistmål tilbyder de besøgende smukke landskab, stilfulde butikker, fantastiske gallerier og meget mere.

Stockholm tilbyder sine gæster en vifte af spændende ting at se og gøre. Museer omfatter Skansen frilandsmuseum af svensk liv og kultur, med historiske bygninger, der arbejder gårde, en zoologisk have og et akvarium. Der er et utal af vandreture og udflugter til at nyde i Stockholm, og mange vigtige bygninger at besøge. The Royal Djurgården Parken er en ø, der består af smukke park og skov, og den gamle bydel af Stockholm tilbyder Drottningholm Slot, som er hjemsted for det svenske kongehus, og resterne af den vikingeboplads, Birka. Historie elskere kan tage en guidet byrundtur, som tilbydes på mange forskellige sprog.

Der er også masser for yngre besøgende at gøre i Stockholm, fra Junibacken parken, den vidunderlige verden af ​​mester historiefortæller Astrid Lindgren, til attraktioner såsom Museum of Music, Toy Museum og Skansens Akvarium.

Stockholm havn ligger i Södermalm i Stockholm, på øen ASON, og har gennem historien været en vigtig havn. Det ligger i en strategisk position, og tilbyder let til indre vandveje i den stockholmske skærgård og resten af ​​Skandinavien. Stockholm havn tilbyder regelmæssige færgeforbindelser til Helsinki, Langnas, Mariehamn, St Petersberg og Turku.

Stockholm faciliteter

Stockholm havn tilbyder en bred vifte af faciliteter og tjenester for passagererne, herunder Stockholm informationskiosker at yde hjælp til hotelbookinger. Byens centrum er i gåafstand fra havnen, og tilbyder et utal af shopping-og spisemuligheder.

Stockholm havn tilbyder faciliteter for handicappede, med særlige kabiner til rådighed ombord nogle fartøjer. Passagererne anbefales, dog, at underrette deres færgeselskab af eventuelle særlige krav forud for rejsen.

Parkeringspladser er tilvejebragt ved havnen for både kort- og langtids ophold, med særligt udpegede områder til rådighed for personer med handicap.

Stockholm retninger

Stockholm er meget godt integreret i det europæiske jernbane-og vejnet, der giver effektive forbindelser til det europæiske kontinent. Det europæiske motorvejsnet E18 fører til Oslo og motorveje E20 og E6 forbinder med Oslo via Göteborg. Det europæiske motorvejsnet E4 kører så langt som Malmö.

Stockholm byder på nationale og internationale togforbindelser til resten af Sverige og resten af ​​Europa via X2000 Express. Togene kører også så vidt, som Oslo og andre destinationer i Norge. Den Cityterminalen, ved siden af ​​Central Station, giver internationale busforbindelser og forbindelser til mange andre store europæiske centre. Lokalt, metronettet giver en hurtig og bekvem måde at rejse rundt i byen Stockholm.

Stockholm - Rutekort

se kort

Havneadresser

St Peter Line

Frihamnen, Magasin 2, Stockholm, 11556, Sweden

Tallink Silja

Värtahamnen, Hamnpirsvägen 10, Stockholm, 11574 , Sweden

Viking Line

Viking Line terminal Stadsgården, Tegelvikshamnen, SE-116 30, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!