Stewart Island/Oban Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Stewart Island/Oban med AFerry. Indenlandske tjenester i New Zealand er tilgængelige fra Stewart Island/Oban til Bluff.

Stewart Island/Oban Færgeselskaber

Færger til og fra Stewart Island/Oban drives af Stewart Island Ferry Services. Når du leder efter en færge til Stewart Island/Oban, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Stewart Island/Oban færger med Stewart Island Ferry Services er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Stewart Island/Oban bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Stewart Island/Oban Ferries
  • Stewart Island/Oban Ferries
  • Stewart Island/Oban Ferries

Om Oban Stewart Island

Den eneste bosætning og hovedstad på oen 1680 km² er Oban, der ligger på Halfmoon Bay. Oban har omkring 400 indbyggere. Stewart Island er et dromme rejsemål for dem, der soger uberort natur og afslapning. Krydsningen fra Bluff til oko-turisme destination med sine betagende bugter, gyldne sandstrande og tætte skovklædte bakker tager cirka en time.

Stewart Island/Oban - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stewart Island Ferry Services

Stewart Island Ferry Terminal,, 9818, New Zealand

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!