Stavanger - Hirtshals færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    11 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Stavanger til Hirtshals færger forbinder Norge og Danmark med Fjord Line. Udover at sammenligne priser og tider for Stavanger til Hirtshals, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Norge til Danmark til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Bergen til Hirtshals
  • Kristiansand til Hirtshals
  • Langesund til Hirtshals
  • Larvik til Hirtshals
  • Oslo til Frederikshavn

Nedenfor finder du de billigste afgange mellem Stavanger og Hirtshals. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Billige Stavanger til Hirtshals priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Sådan booker du

Sammenligning priser på ruter fra Stavanger til Hirtshals ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem. Alternativt kan du booke en Stavanger - Hirtshals overfart ved hjælp af vores "book på rute" system. Vælg en rute, angiv øvrige rejseoplysninger, klik på "Søgning" og book en Stavanger - Hirtshals færgeoverfart online med AFerry.dk i dag.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!