Stavanger færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Stavanger Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Stavanger med AFerry. Færger til Stavanger, i Norge, er tilgængelige fra Danmark. Du kan tage en færge til Stavanger fra Hirtshals.

Stavanger Færgeselskaber

Færger til og fra Stavanger drives af Fjord Line. Når du leder efter en færge til Stavanger, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Bergen, Kristiansand og Langesund for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Stavanger færger med Fjord Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Stavanger bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Stavanger færgehavn
  • Stavanger færgehavn
  • Stavanger færgehavn

Om Stavanger

Stavanger tilbyder en spændende blanding af moderne kosmopolitisme med middelalderlig charme og tiltrækker forende krydstogtskibsoperatorer. Besogende har en tendens til at blive forelsket i Stavanger, især "Old Stavanger", en meget smuk og levende bydel. Dette område nær Stavanger Færgehavn er sammensat af små træhuse og brostensbelagte stenstier, som er i fuldstændig kontrast til byens internationale og kosmopolitiske atmosfære.

Tommerbyen, Stavanger arkæologiske museum, kulturhuset og Rogaland teater, udstein kloster kirke, canning museet, det norske trykkeri og den beromte prædikestik (en ekstraordinær naturlig sten formation) er blot nogle få attraktioner i Stavanger. Stavanger færgehavn er bekvemt placeret i centrum af Stavanger, med barer og restauranter inden for gåafstand.

Stavanger - Rutekort

se kort

Havneadresser

Fjord Line

Utenriksterminalen (Risavika Port), Kontinental Vien 31, N-4056 Tananger, Norway

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!