Starigrad færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Starigrad Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Starigrad med AFerry. Færger til Starigrad, i Kroation, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Starigrad fra Ancona.

Starigrad Færgeselskaber

Færger til og fra Starigrad drives af Jadrolinija. Når du leder efter en færge til Starigrad, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ancona, Bari og Bol for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Starigrad færger med Jadrolinija er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Starigrad bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Starigrad færgehavn
  • Starigrad færgehavn
  • Starigrad færgehavn

Om Stari Grad

Stari Grad, eller Pharos, er den ældste by i Kroatien, fra 384 B.C. og kan findes på den nordlige del af oen Hvar på Kroatiens dalmatiske kyst. Stari Grads smukke beliggenhed kombinerer fantastiske strande med bjergrige terræn, hvilket gor Stari Grad til et populært sted med klatrere og strandentusiaster.

Stari Grads gamle rodder har forladt byen med et væld af historiske og kulturelle attraktioner, som alle vil nyde; Du kan besoge rester fra den romerske og tidlige kristne periode, såsom resterne af villa rustica i Pod Dolom og baptistery ved siden af ??den middelalderlige kirke St. Ivan. Et andet sted værd at besoge er det befæstede dominikanske kloster med hjemsted for en fremragende samling af dokumenter, boger, malerier, stenmonumenter og fossiler.

Stari Grad, som bogstavelig talt betyder `gamle bydel ', har meget at byde på, fra restauranter, der serverer lokal mad, til sportsgrene som tennis, beachvolleyball, minigolf og vandsport. Stari Grad har også hyppige kulturelle shows og arrangementer.

Starigrad - Rutekort

se kort

Havneadresser

Jadrolinija

116 Stari Grad, 21460, Croatia

SNAV

116 Stari Grad, 21460, Croatia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!