Santa Cruz de Tenerife færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Santa Cruz de Tenerife med AFerry. Færger til Santa Cruz de Tenerife, i Tenerife, er tilgængelige fra De Kanariske Oer, Gran Canaria, Lanzarote og Spanien. Du kan tage en færge til Santa Cruz de Tenerife fra Agaete, Arrecife, Cadiz, Huelva, Las Palmas de Gran Canaria, Morro Jable, Puerto Rosario og Santa Cruz de la Palma.

Santa Cruz de Tenerife Færgeselskaber

Færger til og fra Santa Cruz de Tenerife drives af Fred Olsen, Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Santa Cruz de Tenerife, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Santa Cruz de Tenerife, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Los Cristianos for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Santa Cruz de Tenerife færger med Fred Olsen, Naviera Armas og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Santa Cruz de Tenerife bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Huelva - Santa Cruz de Teneriffe
(Fred Olsen)
DKK5,125
  • Booked: Monday, October 12, 2020
  • Rejs: Tuesday, November 3, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 4
  • Santa Cruz de Tenerife færgehavn
  • Santa Cruz de Tenerife færgehavn
  • Santa Cruz de Tenerife færgehavn

Om Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife er hovedbyen Tenerife og er sammen med Las Palmas de Gran Canaria hovedstad i det selvstyrende samfund på De Kanariske Oer. Byen Santa Cruz de Tenerife har meget for den besogende at nyde, fra museer som Natural History Museum til smukke strande som Las Teresitas. Santa Cruz de Tenerife nyder også fordel af kommercielle områder med omfattende indkobsmuligheder og et livligt natteliv i restauranter, barer og natklubber. Hvert år er byen vært for oens populære karneval. Santa Cruz de Tenerife er overset af Macizo de Anaga bjergkæde, der lober gennem det nordlige Tenerife; denne fantastiske blanding af kystlinje og bjergrige terræn tiltrækker turister år efter år til denne smukke o.

Santa Cruz de Tenerife - Rutekort

se kort

Havneadresser

Naviera Armas

Est. Maritima. Muelle de Ribera, C.P. 38001, Canary Islands

Trasmediterranea

Est. Marítima. Muelle de Ribera, C.P. 38001, Canary Islands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!