Santa Cruz de la Palma færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Santa Cruz de la Palma med AFerry. Du kan bruge Santa Cruz de la Palma til at tage færger omkring De Kanariske Oer og også til la gomera, Lanzarote, Spanien og Tenerife. Indenlandske tjenester i De Kanariske Oer er tilgængelige fra Santa Cruz de la Palma til Las Palmas de Gran Canaria mens færger væk fra De Kanariske Oer sejle til Arrecife, Cadiz, Los Cristianos, San Sebastian de La Gomera og Santa Cruz de Tenerife.

Santa Cruz de la Palma Færgeselskaber

Færger til og fra Santa Cruz de la Palma drives af Fred Olsen, Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Santa Cruz de la Palma, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Santa Cruz de la Palma, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Santa Cruz de la Palma færger med Fred Olsen, Naviera Armas og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Santa Cruz de la Palma bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Santa Cruz de la Palma færgehavn
  • Santa Cruz de la Palma færgehavn
  • Santa Cruz de la Palma færgehavn

Om Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz de La Palma er hovedstaden på De Kanariske Oer La Palma og er hjemsted for omkring 18.000 indbyggere. Byen blev grundlagt i 1493 og i dag er et travlt og populært turistmål. Santa Cruz de la Palma, med sine karakteristiske stejlt skrånende dale, har en livlig stemning. Bag byen Santa Cruz de la Palma er der et mægtigt vulkansk krater. Santa Cruz de La Palma er en livlig by med en klassisk charme og har mange bygninger af kulturel og historisk betydning, såsom El Salvador-kirken og rådhuset. Hovedtorget, Plaza de España, er hjemsted for mange fine eksempler på renæssancearkitektur og den fantastiske Iglesia del Salvador (Frelserens Kirke).

Der er masser at se og gore i Santa Cruz de La Palma, fra at besoge Naval Museum og det 17. århundrede Santa Catalina fort, at gå rundt om Barranco de las Nieves kloften. Hvis du besoger i begyndelsen af ??august, kan du være heldig nok til at fange den beromte Fiesta de Nuestra Señora de las Nieves, festlighedsdagen for vor Frue af Snoen.

La Palma nyder godt af et varmt og solrigt klima, og omfatter smukke strande og fantastisk natur fra bjergrige terræn til frugtbare dale.

Santa Cruz de la Palma - Rutekort

se kort

Havneadresser

Fred Olsen

Terminal Marítima, 38700 Santa Cruz de La Palma., Canary Islands (La Palma)

Naviera Armas

Estación Marítima local 3, 38700 - Santa Cruz de La Palma, Canary Islands (La Palma)

Trasmediterranea

A. Pérez de Brito, 2, C.P. 38700, Canary Islands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!