St Peter Line

St Peter Line
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke St Peter Line færger til Helsinki, St Petersburg, Stockholm og Tallinn. St Peter Line tillader dig at rejse behageligt samtidig med du er underholdt ombord. AFerry.dk har altid billige St Peter Line billetter og viser altid alle de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle St Peter Line ruter, de seneste priser og afgange.

Oversigt

Check-in Information

Check in på alle terminaler lukker en (1) time før planlagt afgang. Forsøg på check in efter dette tidspunkt kan resultere i afslag på boarding af færgen.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

St Peter Line Ruter

  • Book færger til Finland, Rusland, Sverige og Estonien
  • Book færger til Finland, Rusland, Sverige og Estonien

  Ombord St Peter Line

  Princess Maria er et eksempel på en af St Peters Line's moderne og behagelige færger. Her finder du en lang række faciliteter som blandt andet et casino, restauranter, barer og en sauna. Der er også en stor toldfri butik og særlige begivenheder ombord. Derudover, er der et stort udvalg af kahytter.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!