St Margarets Hope færge

Kort

Bestil tilbud

St Margarets Hope Ruter

Bestil en færge til St Margarets Hope med AFerry. Færger til St Margarets Hope, i Orkneyøerne, er tilgængelige fra Skotland. Du kan tage en færge til St Margarets Hope fra Gills Bay.

St Margarets Hope Færgeselskaber

Færger til og fra St Margarets Hope drives af Pentland Ferries. Når du leder efter en færge til St Margarets Hope, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Stromness for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

St Margarets Hope færger med Pentland Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til St Margarets Hope bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • St Margarets Hope færgehavn
  • St Margarets Hope færgehavn
  • St Margarets Hope færgehavn

Om St Margaret's Hope

St Margaret's Hope, også kendt som The Hope, er en landsby i Orkneys, der ligger ud for Skotlands nordostlige kyst. Ordet håb kommer fra det norske ord 'hjop', hvilket betyder bay. St. Margaret's Hope har en række butikker og restauranter og er beromt for sin årlige Boys Plowing Match, en festival hvor unge drenge plojer i Sand of Wright sanden, mens piger bærer traditionelle kostumer.

Hvis du fanger en St Margaret's Hope-færge, skal du ikke glemme at besoge Smiddy Museum, med masser af gamle smedeværktojer til at prove ud og masser af gamle fotografier.

St Margarets Hope - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!