St Malo færge

Kort

Bestil tilbud

St Malo Ruter

Bestil en færge til St Malo med AFerry. Færger til St Malo, i Frankri, er tilgængelige fra England og Kanaloerne. Du kan tage en færge til St Malo fra Guernsey, Jersey og Portsmouth.

St Malo Færgeselskaber

Færger til og fra St Malo drives af Brittany Ferries og Condor Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af St Malo, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til St Malo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Carteret, Dielette og Granville for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

St Malo færger med Brittany Ferries og Condor Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til St Malo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • St Malo færgehavn
  • St Malo færgehavn
  • St Malo færgehavn

Om St Malo

St Malo færgehavn ligger i Bretagne i det nordvestlige Frankrig på den engelske kanal. Det er en smuk by grundlagt i det 6. århundrede af walisiske munke, hjertet af den gamle murede by, også kendt som Intra-Muros, er som en middelalderlig labyrint fyldt med små butikker og restauranter. Andre attraktioner omfatter den gamle citadel, Cathedrale St Vincent, bygget i det 12. århundrede, Château St Malo, som også holder Musée de l'histoire, Grand Aquarium, Ramparts og meget mere.

St Malo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Brittany Ferries

Gare Maritime du Naye, 35400 St Malo, France

Condor Ferries

Gare Maritime du Naye, 35400 St Malo, France

Compagnies Corsair

Gare maritime de la Bourse, St Malo, 35400 St Malo, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!