Spodsbjerg færge

Kort

Bestil tilbud

Spodsbjerg er en traditionel fisker by beliggende på østkysten af ​​Langeland, Danmark, kun 9 km fra Rudkøbing, Langelands "hovedstad". Byen består af en lille fiskerihavn, lystbådehavn, og Spodsbjerg færgehavn, som tilbyder daglige forbindelser til Tårs på Lolland med Langelandstrafikken. Alle færger fra Spodsbjerg kan bookes online med AFerry.dk

Tilbud

  • Spodsbjerg færgehavn
  • Spodsbjerg færgehavn
  • Spodsbjerg færgehavn

Spodsbjerg havne faciliteter

Spodsbjerg havn har basale faciliteter for passagerer, herunder bagagevogne og en legeplads. En gratis bus er også tilgængelig fra Rudkøbing til Spodsbjerg havn.

Komme til Spodsbjerg

Spodsbjerg havn er beliggende nord for Spodsbjerg byen, kun få minutter væk fra butikker og faciliteter. Spodsbjerg færgehavn kan let tilgås fra hele Langeland, og ligger for enden af de vigtigste `Brovejen' vej, der krydser øen.

Om Spodsbjerg

Den lille havn Spodsbjerg byder på begrænsede faciliteter, men du kan finde en lang række butikker i byen, få minutters gang fra havnen, herunder et supermarked, bageri, special-butikker og et hotel restaurant. Syd for Spodsbjerg finder du en familievenlig strand og en række leje sommerhuse, hvis du ønsker at forlænge dit ophold på Langeland Island.

Spodsbjerg - Rutekort

se kort

Havneadresser

LangelandsFærgen

Spodsbjergvej 351, Spodsbjerg, 5900 Rudkobing, Denmark

Scandlines

Spodsbjergvej 351, Spodsbjerg, 5900 Rudkobing, Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!