Split - Ancona færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 2 krydsninger ugentligt
    9 hr 30 min.
    Få Pris
  • 2 krydsninger ugentligt
    8 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Split til Ancona færger forbinder Kroation og Italien med Jadrolinija og SNAV. Udover at sammenligne priser og tider for Split til Ancona, viser vi også resultater for Dubrovnik til Bari og Zadar til Ancona for at hjælpe dig med at komme fra Kroation til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Split og Ancona. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Split til Ancona priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Split Ancona - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Split til Ancona rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!