Spetses Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Spetses Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Spetses med AFerry. Du kan bruge Spetses til at tage færger omkring Saroniske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i Saroniske oer er tilgængelige fra Spetses til Hydra og Poros mens færger væk fra Saroniske oer sejle til Piraeus.

Spetses Færgeselskaber

Færger til og fra Spetses drives af Hellenic Seaways. Når du leder efter en færge til Spetses, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Spetses færger med Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Spetses bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Spetses Ferries
  • Spetses Ferries
  • Spetses Ferries

Om Spetses

Spetses er en velstående o i Attika, Grækenland, undertiden betragtes som en af de saroniske oer. Dens nærhed til Athen gor denne gronne o et godt udgangspunkt for en dejlig ferie i det sydlige Grækenland.

Dens historie er også meget levende med oen, der forst blev besat under den mesolitiske alder omkring 8000 f.Kr., og dens navn ændrede sig gennem årene. I 1900'erne blev oen set som stedet for hoj samfund, kongelige og de rige, der stort set opholder sig i The Poseidonion Grand Hotel. I 1960'erne og 70'erne tiltrak oen velhavende græske vacationers hovedsagelig fra Althens ejer villaer eller boede på store lystbåde i havnen. På 1980'ernes pakkeferie lavede Spetses et populært lavprismål for nordeuropæere, especailly briterne. Pakkeferier faldt og stoppede i 1990'erne.

I dag er Spetses et sted for de rige grækere at gnide skuldre og i havnen superyachter bob op og ned ved siden af traditionelle træfiskerbåde. Spetses Port har gode færgeforbindelser til Ermioni, Hydra, Piræus, Poros og Porto Heli.

Spetses - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hellenic Seaways

Spetses Ferry Port, Spetses Island, Saronic Islands, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!