Spalato færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Spalato Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Spalato med AFerry. Færger til Spalato, i Kroation, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Spalato fra Ancona.

Spalato Færgeselskaber

Færger til og fra Spalato drives af Jadrolinija og SNAV. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Spalato, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Spalato, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ancona, Bol og Dubrovnik for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Spalato færger med Jadrolinija og SNAV er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Spalato bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Spalato færgehavn
  • Spalato færgehavn
  • Spalato færgehavn

Om Split

Split, eller Spalato på italiensk, er den storste og vigtigste by i Dalmatien og den næststorste by i Kroatien. Split ligger på en lille halvo på Adriaterhavets ostlige bred. Split er også kendt som en af centrene for kroatisk kultur. Split fordelene ved et varmt middelhavsklima og er et af de mest solrige steder i Europa, der tiltrækker mange besogende og gor byen til et populært turistmål.

Split er en af de ældste byer i området, der går tilbage mere end 1700 år, og har mange historiske steder. Den gamle bydel i Split går tilbage til middelalderen, og er hjemsted for mange af Splits attraktioner, såsom Diocletians palads. Det historiske centrum af Split er opfort som en af UNESCOs verdensarvssteder.

Der er mange interessante museer i Split, herunder museet for kroatiske arkæologiske monumenter, etnografisk museum, naturvidenskabsmuseum og museum for maritime historie. Split er også hjemsted for mange kunstgallerier såsom Mestrovic Gallery. Også værd at besoge er Marjan Forest Park, som omfatter smukke parker, naturskonne stier, legepladser og Split zoo.

Spalato - Rutekort

se kort

Havneadresser

Jadrolinija

Ulica Gat Svetog Duje, 21000, Split, Croatia

SNAV

Gat Sv Duje Bb Trajektni Term, HR - 2100 Spalato - Split, Croatia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!