Southampton færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Southampton Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Southampton med AFerry. Færger til Southampton, i England, er tilgængelige fra Isle of Wight. Du kan tage en færge til Southampton fra East Cowes.

Southampton Færgeselskaber

Færger til og fra Southampton drives af Red Funnel. Når du leder efter en færge til Southampton, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Lymington, Portsmouth og Southsea for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Southampton færger med Red Funnel er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Southampton bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Southampton færgehavn
  • Southampton færgehavn
  • Southampton færgehavn

Om Southampton

Byen Southampton er populær som fritids- og kulturmål, og mange af dens charme omfatter sit natteliv, butikker og dets historie. For en mere kulturel tur i byen, besog Maritime Museum og genopleve Titanic's historie, eller lær historien om Southampton havn, eller besog Southampton Hall of Aviation for at finde ud af om Spitfire, der blev designet i Southampton. Byen har mange andre museer, herunder Guds tårnsmuseum og Museum of Archaeology. For en mere afslappet tur, gennemse butikkerne i West Quay indkobscenter og smag nogle af det kosmopolitiske kokken, mens du tager en pause i en af de mange restauranter.

Southampton - Rutekort

se kort

Havneadresser

Red Funnel

Dock Gate 7 off Town Quay Road, Southampton (vehicle ferry services to East Cowes), , SO14 2AQ, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!