Southampton færge

  • Sammenlign tider og priser for Southampton

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Book billige færger til Southampton færge med AFerry.dk

Bestil en færge til Southampton med AFerry. Færger til Southampton, i England, er tilgængelige fra Isle of Wight. Du kan tage en færge til Southampton fra East Cowes.

Southampton Færgeselskaber

Færger til og fra Southampton drives af Red Funnel. Når du leder efter en færge til Southampton, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Lymington, Portsmouth og Southsea for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Southampton færger med Red Funnel er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Southampton bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Om Southampton

Byen Southampton er populær som fritids- og kulturmål, og mange af dens charme omfatter sit natteliv, butikker og dets historie. For en mere kulturel tur i byen, besog Maritime Museum og genopleve Titanic's historie, eller lær historien om Southampton havn, eller besog Southampton Hall of Aviation for at finde ud af om Spitfire, der blev designet i Southampton. Byen har mange andre museer, herunder Guds tårnsmuseum og Museum of Archaeology. For en mere afslappet tur, gennemse butikkerne i West Quay indkobscenter og smag nogle af det kosmopolitiske kokken, mens du tager en pause i en af de mange restauranter.

Southampton - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!