Sorrento Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Sorrento Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Sorrento med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Sorrento til Capri og Napoli.

Sorrento Færgeselskaber

Færger til og fra Sorrento drives af NLG. Når du leder efter en færge til Sorrento, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Sorrento færger med NLG er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Sorrento bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Sorrento Ferries
  • Sorrento Ferries
  • Sorrento Ferries

Om Sorrento

Sorrento ligger i en fantastisk beliggenhed for at udforske det omkringliggende område, og det vil danne en god base for en eventyrferie. Fra Sorrento kan du fange færgen til Capri, lave en kort rejse til slutningen, hvis halvoen ser det bedste ud af det uberorte landskabs område, besog Amalfikysten og tag en kort koretur til historiske og kulturelle steder i Pompeji og Napoli. De fleste af disse aktiviteter er kun inden for en 1 times rejsetid også!

Sorrento - Rutekort

se kort

Havneadresser

Navlib

Porto di Sorrento, 80067 Sorrento NA, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!