Skopelos færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Skopelos Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Skopelos med AFerry. Du kan bruge Skopelos til at tage færger omkring Sporaderne og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i Sporaderne er tilgængelige fra Skopelos til Alonissos og Skiathos mens færger væk fra Sporaderne sejle til Agios Constantinos og Volos.

Skopelos Færgeselskaber

Færger til og fra Skopelos drives af ANES Ferries og Hellenic Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Skopelos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Skopelos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Skopelos færger med ANES Ferries og Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Skopelos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Skopelos færgehavn
  • Skopelos færgehavn
  • Skopelos færgehavn

Om Skopelos

Skopelos er en o i Sporadernes kæde af oer. Disse oer er beromte for at være meget gronne. Skopelos er nu også kendt som oen, hvor filmen Mama Mia blev skudt. Hovedbyen på Skopelos deler oens navn og er hjemsted for storstedelen af Skopelos 'indbyggere. Skopelos samlede befolkning er ca. 4.700 indbyggere, hvilket gor Skopelos til en rolig og fredelig o, der er fri for masseturisme.

Hvis du besoger Skopelos, skal du tage dig tid til at vandre rundt om Glossa, som er beliggende på nordvest for oen, ca. 25 km fra Skopelos by. Glossa er hjemsted for mange maleriske gader og traditionelle græske huse, som giver dig mulighed for at opleve det traditionelle græske liv i rolige omgivelser.

Skopelos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!