Skikda Færger

Kort

Bestil tilbud

Skikda Ruter

Bestil en færge til Skikda med AFerry. Færger til Skikda, i Algeriet, er tilgængelige fra Frankri og Italien. Du kan tage en færge til Skikda fra Genoa og Marseille.

Skikda Færgeselskaber

Færger til og fra Skikda drives af Algerie Ferries. Når du leder efter en færge til Skikda, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Skikda færger med Algerie Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Skikda bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Skikda Ferries
  • Skikda Ferries
  • Skikda Ferries

Om Skikda

Skikda færgehavn spiller en vigtig rolle i transporten af olie og petrokemiske produkter sammen med at være et stort sardinfiskeri og konservescenter. Byen Skikda blev kendt som Philippeville under den franske regel, indtil den blev uafhængig i 1962. Skikda er en smuk middelhavsby med mange strande og varmt middelhavsklima.

Collo i Skikda er et populært feriekompleks for Algerierne såvel som besogende fra andre europæiske lande. Collo byder på smukke, lange rene sandstrande. Der er også muligheder for nogle vandreture og jagt eventyr i det nærliggende skovområde.

Skikda kan prale med det storste romerske teater i Algeriet, og det lokale museum har en række romerske genstande. Der er også mange andre historiske og kulturelle steder i området. Kystbyen Marsa ligger kun 65 kilometer ost for Skikda, hvor du kan finde rolige smukke strande, et stort vådområde med floder og soer, der passer perfekt til okoturisme, fiskeri og jagt.

Skikda - Rutekort

se kort

Havneadresser

Algerie Ferries

Rue Ali Abdenour, Sakikdah, Algeria

Corsica Linea

Rue Ali Abdenour, Sakikdah, Algeria

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!