Skiathos færge

  • Sammenlign tider og priser for Skiathos

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Skiathos Færge - Priser fra 778 DKK

Bestil en færge til Skiathos med AFerry. Du kan bruge Skiathos til at tage færger omkring Sporaderne og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i Sporaderne er tilgængelige fra Skiathos til Alonissos, Glossa og Skopelos mens færger væk fra Sporaderne sejle til Agios Constantinos og Volos.

Skiathos Færgeselskaber

Færger til og fra Skiathos drives af ANES Ferries og Hellenic Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Skiathos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Skiathos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Skiathos færger med ANES Ferries og Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Skiathos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Skiathos Ruter

Om Skiathos

Skiathos er kendt for sine 70 smukke gyldne strande og fantastiske natur. Skiathos er hjemsted for mange fyrreskove og er blevet et meget populært turistmål på grund af dets klare vand og sandstrande. Skiathos er en velorganiseret o med alle turistfaciliteter man kunne forvente.

Uanset hvilken rute du tager til eller fra Skiathos, er du sikker på at have en vidunderlig rejse med dette beromte græske færgeselskab.

Skiathos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!