Tallink Silja Line

Silja Line
Kort

Bestil tilbud

Tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Tallink Silja Line færger til Helsinki, Stockholm, Tallinn og mange andre spændende destinationer! Silja Line hører under Tallink gruppen og kendes også som Tallink Silja Line. Rederiet er et af europas førende færgeselskaber, som tilbyder cruise-style færgeoverfarter over Østersøen. AFerry.dk har altid billige Tallink billetter og viser altid de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle Tallink ruter, de seneste priser og afgange.

Tallink har 18 moderne passagerskibe, som tilbyder en lang række faciliteter ombord. Blandt andet finder du på de længere overfarter restauranter, barer, diskoteker, lounges, internetadgang, TV, butikker, legearealer for børn og meget andet, der vil gøre din rejse endnu bedre! Faktisk er færgerne indrettet som små feriecentrer, som vil give dig en uforglemmelig oplevelse! Af siddepladser og kahytter er der nok at vælge imellem - book en plads i en af de mange lounges på korte overfarter eller vælg alt fra budget til luksus kahytter på længere ture.

Tallink Silja Line sejler dig til de mest fantastiske hovedstæder! Helsinki, Riga, Tallinn og Stockholm byder velkommen så snart du stiger af færgen. Derudover kan du med rederiet sejle til de smukke Åland øer, hvor du kan opleve en unik natur.

Oversigt

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Silja Line Ruter

  • Book færger til Finland, Sverige, Estonien og Letland
  • Book færger til Finland, Sverige, Estonien og Letland

  video

  Silja Line YouTube video

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!