Sikinos færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Sikinos Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Sikinos med AFerry. Du kan bruge Sikinos til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Sikinos til Folegandros, Ios, Kythnos, Milos, Santorini og Sifnos mens færger væk fra De Kykladiske oer sejle til Piraeus.

Sikinos Færgeselskaber

Færger til og fra Sikinos drives af Hellenic Seaways og Zante Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Sikinos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Sikinos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Sikinos færger med Hellenic Seaways og Zante Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Sikinos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Sikinos færgehavn
  • Sikinos færgehavn
  • Sikinos færgehavn

Om Sikinos

Sikinos er en o i det græske cykliske ohav, med kun 238 indbyggere. Det meste af oen er svært at få adgang til på grund af sit stenrige terræn, og som sådan har oen romt masseturisme og forbliver et roligt tilflugtssted for dem, der onsker en smag af stille landdistrikterne Grækenland. Sikinos har to bosættelser, Alopronia, hvor du vil finde havnen Sikinos og Hora, der omfatter områderne Horia og Kastro, der er hojere op i bjergsiden. Sikinos har rolige, afsondrede strande, gamle ruiner i det fjerne landskab og nogle interessante steder at besoge, herunder Zoodohos kloster, Episkopi tempelet, det lille byzantinske museum i Hora og Mavri Spilia (Black Caves) , som kun kan nås med båd.

Sikinos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Aegean Speed Lines

Limani Sikinou, 84010, Greece

Hellenic Seaways

Limani Sikinou, 84010, Greece

Sea Jets

Limani Sikinou, 84010, Greece

Zante Ferries

Limani Sikinou, 84010, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!