Shimizu færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

På denne side kan du finde nyttige informationer om havnen, dens faciliteter og adresse. Se de seneste tilbud og fartplaner forneden og book din overfart i dag!

  • Shimizu færgehavn
  • Shimizu færgehavn
  • Shimizu færgehavn

Shimizu havnefaciliteter

I denne havn finder du en turistinformation samt toiletter, der er egnede for handicappede.

Rutebeskrivelse

Med bil

Beliggende tæt på Tokyo betyder at der er tre lufthavne i nærheden. Herfra kan du tage en taxi eller hvis du lejer en bil, er havnen let af finde vha. de mange skilte.

Med tog

Suruga Bay har en gratis bustjeneste fra JR Shimizu station (udgang øst/east) til havnen. Bussen kører 30 minutter før færgens afgangstid og tager 10 minutter. Der er også en gratis bustjeneste i modsatte retning fra havnen til togstationen.

Om Shimizu

Det bakkede landskab i Shimizu skaber et fantastisk udsigt, der kan ses fra alle hjørner af byen. Hvis du føler behov for at slappe af efter en lang dag med sight-seeing, er de varme kilder det perfekte tilflugtssted for dig.

Shimizu - Rutekort

se kort

Havneadresser

Suruga Bay Ferry

Shizuoka-ken, Shizuoka-shi, Shimizu-ku, Hinodecho, 10-80, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!