Sète Færger

Kort

Bestil tilbud

Sète Ruter

Bestil en færge til Sète med AFerry. Færger til Sète, i Frankri, er tilgængelige fra Marokko. Du kan tage en færge til Sète fra Nador og Tanger Med.

Sète Færgeselskaber

Færger til og fra Sète drives af Grandi Navi Veloci. Når du leder efter en færge til Sète, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Sète færger med Grandi Navi Veloci er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Sète bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Sète Ferries
  • Sète Ferries
  • Sète Ferries

Om Sète

Sète Færgehavn ligger i hjertet af Middelhavets kystlinie i det sydlige Frankrig. Sète færgehavn fungerer som en gateway til Europa fra det nordafrikanske kontinent. Sète, kendt som "Lille Venedig i Languedoc", er et beromt havudsigt og primært en fiskerby. Sète er bygget omkring Mont St Clair, en smuk by med kanaler og huse bygget omkring dem. Nyd Sètes gastronomi, kendt for osters og muslinger, eller blot slentre ved kanalen og nyd solen på 12 kilometer Sète sandstrande.

Mens du er i Sète, kan du også besoge "Mont St. Clair" der kan nyde panoramaudsigt over Sète by og dens havne og resten af Middelhavsområdet og Thau-lagunen.

Sète - Rutekort

se kort

Havneadresser

Grandi Navi Veloci

Gare Maritime Orsetti , 34200, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!