Serifos færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Serifos Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Serifos med AFerry. Du kan bruge Serifos til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Serifos til Folegandros, Ios, Milos, Paros, Santorini, Sifnos og Syros mens færger væk fra De Kykladiske oer sejle til Piraeus.

Serifos Færgeselskaber

Færger til og fra Serifos drives af Aegean Speed Lines , Hellenic Seaways, Sea Jets og Zante Ferries. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Serifos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Serifos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Færger med Aegean Speed Lines og andre virksomheder, der opererer til og fra Serifos er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Serifos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Serifos færgehavn
  • Serifos færgehavn
  • Serifos færgehavn

Om Serifos

Serifos færgehavn ligger i Det Ægæiske Hav i den vestlige Cyclades-gruppe af oer. Serifos er et populært feriedestination blandt grækerne og er endnu ikke for kommercialiseret. Serifos færgehavn ligger i Livadi-bugten på det sydostlige hjorne af oen. Serifos er præget af små restauranter og taverner overalt, selvom de er mere koncentreret omkring Livadi havnen og i Chora. Serifos tilbyder en uforglemmelig oplevelse på hele, om du bare vil slappe af eller have en sjov fyldt ferie.

Serifos er en unik o, der fascinerer din fantasi med fantastisk udsigt over landskabet og strande. Landsbyerne i Serifos er domineret af neoklassisk arkitektur og vindmoller; En af de mest fantastiske egenskaber ved Serifos er oens Chora (den storste by) med smukke hvide bygninger opstillet oven på en stejl bakke. Serifos er rig på græsk kultur og kulturarv, som er tydeligt rundt om oen med steder som det hvide tårn, cyklopronen, den hvælvede grav, stent fyr bygget i 1901, slottet i Hora , Taksiarhes 'kloster, St. Athanasios' pladsen, dæmningen og minerene i Livadi.

Serifos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Aegean Speed Lines

Livadiou-Serifou, Serifos 84005, Greece

Hellenic Seaways

Livadiou-Serifou, Serifos 84005, Greece

Sea Jets

Livadiou-Serifou, Serifos 84005, Greece

Zante Ferries

Livadiou-Serifou, Serifos 84005, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!