Seattle Færger

Kort

Bestil tilbud

Seattle Ruter

Bestil en færge til Seattle med AFerry. Færger til Seattle, i USA, er tilgængelige fra . Du kan tage en færge til Seattle fra Victoria.

Seattle Færgeselskaber

Færger til og fra Seattle drives af Clipper Vacations. Når du leder efter en færge til Seattle, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Seattle færger med Clipper Vacations er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Seattle bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Seattle Ferries
  • Seattle Ferries
  • Seattle Ferries

Om Seattle

Seattle er den storste by i Washington State, USA. Seattle bliver det foretrukne valg til Alaska eller Pacific Northwest krydstogter takket være sine krydstogtsterminaler og lufthavnstilslutninger. Det er også en fantastisk by at starte eller afslutte dit krydstogt takket være de mange aktiviteter og oplevelser, som det byder på, såsom touring eller shopping, dets store kokken, mikrobrews, nordvestlige vine og Seattles velkendte kaffe.

En verden Seattle har mange fantastiske attraktioner, hvoraf de fleste er kendt som Space Needle og den nærliggende Mount Rainier, som begge tilbyder en fantastisk udsigt over byen og det omkringliggende område. Byen ligger på Puget Sound og er omgivet af vand, bjerge og stedsegronne skove. Gå ned til Pier 69 for en tidlig morgen færge over Puget Sound til Vancouver Island i Canada. Siden 1990'erne har Seattle været kendt som "grunge" fodested, der giver anledning til bands som Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains, Foo Fighters og mange flere.

Seattle - Rutekort

se kort

Havneadresser

Clipper Vacations

2701 Alaskan Way, Pier 69, WA 98121, United States

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!