Scrabster færge

Kort

Bestil tilbud

Scrabster Ruter

Bestil en færge til Scrabster med AFerry. Færger til Scrabster, i Skotland, er tilgængelige fra Orkneyøerne. Du kan tage en færge til Scrabster fra Stromness.

Scrabster Færgeselskaber

Færger til og fra Scrabster drives af NorthLink. Når du leder efter en færge til Scrabster, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Gills Bay for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Scrabster færger med NorthLink er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Scrabster bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Scrabster færgehavn
  • Scrabster færgehavn
  • Scrabster færgehavn

Om Scrabster

Scrabster Ferry Port er en vigtig havn i den skotske fiskerisektor og også den hurtigst voksende fiskerihavn i Storbritannien. Det ligger i det nordlige Skotland, 1½ miles fra Thurso, 22½ miles fra Wick og 112 miles fra Inverness. Personer, der rejser fra Scrabster Ferry Port, kan drage fordel af den spektakulære udsigt over The Old Man of Hoy og St John's Head, som kun kan ses på færgeruten fra Scrabster Ferry Port til Stromness Port i Orkneys.

Scrabster - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!