Schinoussa Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Schinoussa Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Schinoussa med AFerry. Du kan bruge Schinoussa til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Schinoussa til Naxos mens færger væk fra De Kykladiske oer sejle til Piraeus.

Schinoussa Færgeselskaber

Færger til og fra Schinoussa drives af Blue Star Ferries. Når du leder efter en færge til Schinoussa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Schinoussa færger med Blue Star Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Schinoussa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Schinoussa Ferries
  • Schinoussa Ferries
  • Schinoussa Ferries

Om Schinoussa

Schinoussa er en lille græsk o syd for Naxos, den tilhorer gruppen Cyclades Islands. Havnen i Schinoussa ligger i den vestlige del af oen. Der er næsten ingen former for landtransport, så atmosfæren er ren, stille og sund. Med afsondret strande tilbyder et privat miljo til den perfekte ferie. Der er ikke meget at gore på oen, eller endda i hovedbyen Schinoussa, men oen er kendt for sin fantastiske udsigt næsten overalt, hvor du ser ud. Den bedste ting at gore på denne o er bare læne sig tilbage, slappe af og tage i den græske sol.

Schinoussa - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Limani Schinoussas, 84300, Greece

Blue Star Ferries

Limani Schinoussas, 84300, Greece

Sea Jets

Limani Schinoussas, 84300, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!