Savona færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Savona Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Savona med AFerry. Færger til Savona, i Italien, er tilgængelige fra Korsika, Marokko og Spanien. Du kan tage en færge til Savona fra Barcelona, Bastia, Ile Rousse og Tanger Med.

Savona Færgeselskaber

Færger til og fra Savona drives af Corsica-Sardinia Ferries og Grimaldi Lines. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Savona, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Savona, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Civitavecchia, Genoa og Livorno for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Savona færger med Corsica-Sardinia Ferries og Grimaldi Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Savona bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Savona færgehavn
  • Savona færgehavn
  • Savona færgehavn

Om Savona

Savona er en af de vigtigste byer, sohavne og industricentre i den nordlige italienske region Ligurien ved Middelhavet. Det ligger omkring 25 miles fra Genova. Savona er en del af en provins med den storste skovdækning i hele Italien.

Savona er kendt siden tidlige romertiden. I middelalderen var det et blomstrende vigtigt handelscenter indtil det blev besejret og annekteret af Genova i 1528. Lokale attraktioner i Savona er et slott fra det 16. århundrede og en katedral (16.-19. Århundrede).

Savona - Rutekort

se kort

Havneadresser

Corsica-Sardinia Ferries

Savona-Porto Vado, I-17100, Italy

Grimaldi Lines

Via Antonio Baglietto, 17100, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!