Savona - Bastia færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 5 krydsninger ugentligt
    4 hr 55 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Savona til Bastia færger forbinder Italien og Korsika med Corsica-Sardinia Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Savona til Bastia, viser vi også resultater for Genova til Bastia, Livorno til Bastia og Piombino til Porto Vecchio for at hjælpe dig med at komme fra Italien til Korsika til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Savona og Bastia. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Savona til Bastia priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Savona til Bastia - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Savona til Bastia rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!