Sassnitz færge

Kort

Bestil tilbud

Sassnitz Ruter

Bestil en færge til Sassnitz med AFerry. Færger til Sassnitz, i Tyskland, er tilgængelige fra Sverige. Du kan tage en færge til Sassnitz fra Trelleborg.

Sassnitz Færgeselskaber

Færger til og fra Sassnitz drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Sassnitz, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Kiel, Rostock og Travemunde for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Sassnitz færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Sassnitz bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Trelleborg - Sassnitz
(Stena Line)
DKK1,844
  • Booked: Thursday, February 13, 2020
  • Rejs: Thursday, May 21, 2020 - Sunday, May 24, 2020
  • Personbil + 3

Tilbud

  • Sassnitz færgehavn
  • Sassnitz færgehavn
  • Sassnitz færgehavn

Om Sassnitz

Sassnitz er en populær udvej med en befolkning på ca. 11.000 indbyggere. Sassnitz har mange populære attraktioner, herunder HMS Otus flydende museum og Ruegen zoo.

Ruegen er en attraktiv o, og opdagelse af oen Ruegen siges at være som at opdage Tyskland på en dag. Ruegen kombinerer hvide sandstrande og smukke nationalparker. I Ruegen kan du slappe af og gå langs strandene eller i den spektakulære bogskov samt nyde shopping i de små charmerende kystnære feriesteder.

Sassnitz - Rutekort

se kort

Havneadresser

BornholmerFærgen

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

DFDS LISCO

Fährhafen Sassnitz, Sassnitz/ Neu Mukran , 18546, Germany

Stena Line

Fährhafen Sassnitz-Mukran, Hafeneingangsgebäude 20, 18546 Sassnitz, Germany

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!