Saroniske oer Færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Færgeruter til Saroniske øer

Tilbud

Book en færge til Saroniske oer, eller endda inden for Saroniske oer, med AFerry. AFerry har altid billige priser på Saroniske oer færger, så du kan slappe af og vide, at du har en god handel. Saroniske oer færger opererer fra 5 færgehavne - Aegina, Agistri, Hydra, Poros og Spetses. Du kan bestille en færge til Saroniske oer fra Grækenland ved hjælp af 8 færgeruter - Ermioni til Hydra, Methana til Poros, Piraeus til Poros, Piräus til Aegina, Piräus til Agistr, Piräus til Hydra, Piräus til Spetses og Porto Heli til Hydra. Der er også 6 færgeruter inden for Saroniske oer, inklusive Aegina til Agistri, Hydra til Poros, Hydra til Spetses, Poros til Hydra og Poros til Spetses.

Saroniske oer Færgeselskaber

Færger til og i Saroniske oer drives af 3 Færgeselskaber - ANES Ferries, Hellenic Seaways og Saronic Ferries. Fordi der er 3 færgerfirmaer og 14 færgeruter, kan sammenligning af priser og tidspunkter være meget nyttigt for at hjælpe dig med at få den bedste pris til det bedste tidspunkt, der passer til dine planer. Virksomheder som ANES Ferries, Hellenic Seaways og Saronic Ferries tilbyder uovertrufne tjenester, og du vil fole at du er på ferie, det ojeblik du går ombord. At rejse til eller i Saroniske oer bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!