Sark Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Sark med AFerry. Du kan bruge Sark til at tage færger omkring Kanaloerne og også til Frankri. Indenlandske tjenester i Kanaloerne er tilgængelige fra Sark til Guernsey og Jersey mens færger væk fra Kanaloerne sejle til Carteret og Granville.

Sark Færgeselskaber

Færger til og fra Sark drives af Isle of Sark Shipping og Manche Iles Express. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Sark, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Sark, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Sark færger med Isle of Sark Shipping og Manche Iles Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Sark bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Sark Ferries
  • Sark Ferries
  • Sark Ferries

Om Sark

Sark er den fjerde mindste af Kanaloerne. Der er ingen biler på Sark, kun traktorer, cykler eller heste og vogne. Livets tempo er afslappet og afslappet, hvilket giver et roligt tilbagetog væk fra den stojende hverdag. Ligesom Guernsey og Jersey har oen et mildt klima. Om dagen er oen perfekt til svomning, dykning og endda fiskeri. Om natten bliver den uforurenede milde himmel et paradis for stargazere.

Når du nærmer dig Sark med båd, vil dit forste syn på oen være de tårnhoje klipper. Seabirds hjul over bugterne, og nogle gange i sene forårsbåde kan passagererne se puffins på havfladen. Hvis du er meget heldig, kan du endda se en delfin!

Sark - Rutekort

se kort

Havneadresser

Isle of Sark Shipping

Harbour Office, Sark, GY9 0SB, United Kingdom

Manche Iles Express

La Maseline Jetty, Sark, GY9 0SB, Channel Islands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!