Sardinia Ferries

Kort

Bestil tilbud

Med AFerry.dk kan du booke Sardinia færger Nice, Toulon, Livorno, Calvi, Bastia, Portoferraio og mange andre spændende destinationer! Sardinia Ferries er også kendt som Corsica Sardinia Ferries eller Corsica Ferries, dette er dog samme rederi. Sardinia Ferries tilbyder den højeste kvalitet af service og behageligehed. AFerry.dk har altid billige Sardinia Ferries billetter og viser altid alle de seneste tilbud. Nedenfor kan du se alle Sardinia Ferries ruter, de seneste priser og afgange.

Oversigt

Ruter:
38
Korteste krydsning:
Bastia - Piombino
3 hr
Mest populære rute:

Sardinia Ferries Ruter

Tilbud

  • Book færger til Korsika, Sardinien, Italien & Frankrig

Ombord Sardinia Ferries

Ombord Sardinia Ferries' moderne og air-conditioned skibe finder du en lang række faciliteter for at give dig den bedste og mest behagelige rejse. Sardinia ferries tilbyder dejlige kahytter, barer, restauranter, legearealer for børn og butikker. På nogle færger kan du om sommeren endda finde en swimmingpool og solarium.

Rejser med kæledyr

Du kan tage dit kæledyr med på Sardinia Ferries færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

Katte og andre mindre dyr skal være i bur men kan rejse gratis. Der er gebyr for hunde men de er tilladt på passagerområderne på skibet. Hunde skal være i snor og have mundkurv på under hele rejsen og er ikke tilladt på restauranter.

Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

video

Sardinia Ferries YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!