Saranda Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Saranda med AFerry. Færger til Saranda, i Albanien, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Saranda fra Brindisi.

Saranda Færgeselskaber

Færger til og fra Saranda drives af Red Star Ferries. Når du leder efter en færge til Saranda, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Durres og Vlore for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Saranda færger med Red Star Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Saranda bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Saranda Ferries
  • Saranda Ferries
  • Saranda Ferries

Om Saranda

Saranda, også kendt som Sarandë, er en by i Vlore Amt i det sydlige Albanien. Færger fra Saranda sejler til Brindisi, en stor havn på det italienske fastland.

Saranda bliver en stadig mere populær feriemål. Byen ligger syd for Italien og stoder op til Korfu, med et sammenligneligt klima, men meget billigere indkvartering og udflugter.

Saranda har en livlig kultur med masser af havbarger og klubber og restauranter, der serverer lækkert kokken med lokalt fremskaffede ingredienser.

Saranda faciliteter

Saranda havn ligger i centrum af byen med hoteller, restauranter, butikker og et turistkontor kun en kort gåtur fra havnen.

Saranda retninger

Med bil
Saranda er en tre og en halv times korsel (ca.) fra Vlore ved hjælp af SH4, der er inden for landet. Alternativt er der en længere kystrute ved hjælp af SH8, der tager cirka fire og en halv time.

Saranda - Rutekort

se kort

Havneadresser

Red Star Ferries

Saranda Ferry Terminal, Abania, , Albania

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!