Santander færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Santander Ruter

 • Plymouth til Santander / Santander til Plymouth
  1 krydsninger ugentligt
  19 hr
 • Portsmouth til Santander / Santander til Portsmouth
  1 krydsninger ugentligt
  23 hr 30 min.

Tilbud

Bestil en færge til Santander med AFerry. Færger til Santander, i Spanien, er tilgængelige fra Irland. Du kan tage en færge til Santander fra Cork, Plymouth og Portsmouth.

Santander Færgeselskaber

Færger til og fra Santander drives af Brittany Ferries. Når du leder efter en færge til Santander, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Bilbao og Gijon for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Santander færger med Brittany Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Santander bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

 • Santander færgehavn
 • Santander færgehavn
 • Santander færgehavn

Om Santander

Santander er hovedstaden i den spanske region Cantabria; en region kendt for sin kultur, smukke strande og fantastisk natur. Santander's gamle kvarter eksisterer stadig, selv om der kun er lidt af det. Et besog værd er det gotiske tempel og den nærliggende middelalderby Santillana del Mar. Der er masser at gore i Santander, herunder Dunas Liencas Natural Park, Museo Provincial de Prehistoria, Royal Magdalena Palace og Carbárceno Natural Park, som er Europas storste zoo. Santander har også prisbelonnede strande, omfattende indkobsmuligheder og en bred vifte af restauranter og barer.

Santander - Rutekort

se kort

Havneadresser

Brittany Ferries

Estacion Maritime S/N, 39002, Spain

LD Lines

Vapores Suardiaz Norte, Edificio Estacion maritima, Puerto de Santander, 39002 Santander, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!